(Her)beleef het beste van Pukkelpop

Een line-up om van te dromen, feest en ambiance in de zon, ... Pukkelpop 2023 heeft weer alles in huis voor een topbelevenis. Wil je volledig opgaan in dit geweldige muziekfestival? Reken dan op Proximus Pickx. Dankzij Pickx hoef je niets te missen van de beste Belgische festivals, waaronder ons geliefde Pukkelpop.

Op Proximus Pickx vind je al het laatste nieuws over het mytische Vlaamse festival, exclusieve live concerten en heel wat andere video's van de festivalsite zelf. Zo beleef je de sfeer van Pukkelpop vanuit je luie zetel. Bovendien vind je ook al deze inhoud op je computer of smartphone, waar en wanneer je maar wil.

Wil je je niet beperken tot Pukkelpop? Geen probleem, Proximus Pickx is de place to be voor alle muziekliefhebbers! Op onze muziekpagina vind je al het belangrijkste muzieknieuws en interviews met Belgische en buitenlandse artiesten waaronder zowel wereldwijd bekende namen als kersvers talent. Zo kan je bijvoorbeeld artiesten als Ramkot of Colt leren kennen in exclusieve en intieme interviews. Een ideale kans om nieuw talent te ontdekken of nog meer te weten te komen over je favoriete artiesten. En als klap op de vuurpijl zijn er regelmatig wedstrijden waarbij je bijvoorbeeld concertkaartjes kan winnen. 

Mis geen enkel muziekmoment meer dankzij Proximus Pickx. Stel je Flex-pakket samen zoals jij wil en ontdek de beste concerten, alle muziekvideo's en het laatste nieuws rond festivals zoals Pukkelpop, allemaal op Pickx.